Contoh Pengalaman Pribadi Nganggo Boso Jowo

You are browsing the search results for Contoh Pengalaman Pribadi Nganggo Boso Jowo

Misteri jenglot (bathara karang) | sabdalangit' web, Mbok yo ojo sok ngomong ‘sesat sesat’ sak udelmu dewe, opo meneh nganggo kata ‘lu’ lha koe ki sopo? mbah ku po? iki ki neng blog e wong jowo, mbok yo nganggo. Sangkan paraning dumadi: sangkan paraning dumadi, Ongko 1 = siji , tegese soko tembung isi lan aji (isine aji) dudu ajine mas picis rojo brono.nanging ajine diri pribadi, dununge wong kang becik diri. Pangandikaning guru sejati | uborampe sangkan paraning dumadi, Sejatining kang aran agomo kuwi yo busono, ageman yo kang aran kunci sejati. mulo ing kene kito aturake, mungguh ananing dumadi banjur hanane pangeran sanyoto..

Sak iki jamane wong jowo ilang jawane. | dnugros blog, Nguri2 boso jowo wae, hehehe masio isine ora njawani, beat lagune yo ra njawani, sing penting boso jowo :lol:. http://dwinugros.wordpress.com/2012/01/06/sak-iki-jamane-wong-jowo-ilang-jawane/ Wong jowo: ora usah wedi kejawen, Wong jowo yo jelas ae kejawen, ugo sengineku iki. ora usah wedi nulis nganggo boso jowo. tapi sek akeh ae wong sing wedi lan isi nulis nganggo boso jowo.. http://corojowo.blogspot.com/2010/12/ora-usah-wedi-kejawen.html Anang' blog: streaming radio bahasa jawa suriname, 82 komentar: kirim komentar . biru bukan cuman ngomong jawa suriname lucu hihi ngomong londo logatnya laen,walau udah lahir. http://anangku.blogspot.com/2006/11/streaming-radio-bahasa-jawa-dari.html

Relate Article