CLOSE
CLOSE

Contoh Sesorah Bahasa Jawa Pasrah Lan Tampi Penganten

You are browsing the search results for Contoh Sesorah Bahasa Jawa Pasrah Lan Tampi Penganten

Kamus jawa sederhana | ensiklopedihindunesia, Aba : préntah, pakon, dhawuh; ngabani : mréntah kanthi swara. abab : hawa saka cangkem; mung abab thok : mung swara thok, ora cucul dhuwit. abad : jaman. Kisah nyata………. ambil | "wong edan bagu", Selamat datang di wordpress wong edan bagu wordpressnya para pencari tuhan http://putraramasejati.wordpress.com. Doa ketakutan | markas keluarga sakti, Assalamu’alaikum… sugeng ndalu, salam ta’zim kagem sesepuh lan ugi sederek sekalian…. sy tak mampir bntar saja, sampun ndalu. tak kira kampusnya.

Modul basa jawa kelas xii semester 1 | ngleluribasajawa, Mirengaken cariyos wayang mata pelajaran : bahasa jawa. kelas / semester : xii / 1. http://ngleluribasajawa.wordpress.com/2011/05/25/modul-basa-jawa-kelas-xii-semester-1-3/ Nawamrahdeizar | good, Assalamu’alaikum wr. wb. alhamdulillahirobbil’alamin wabihinasta’inu umuriddun yawaddin wassholatuwassalamu’ala asrofil ambiya iwa. http://handyrazie.blogspot.com/ Tuladha pidato seserahan - wong jowo, Pidato seserahan 1. atur pasrah pinanganten kakung assalamu alaikum wr. wb kasugengan saha sih nugrahaning gusti ingkang akarya loka mugi kajiwa lan. http://corojowo.blogspot.com/2011/03/tuladha-pidato-seserahan.html

Relate Article