CLOSE
CLOSE

Contoh Tampi Pasrah Temanten Kakung

You are browsing the search results for Contoh Tampi Pasrah Temanten Kakung

Pidato pernikahan bahasa jawa '' sabda-tama '' | musttrie, Berbagi pengetahuan buat sobat-sobat semua mengenai contoh sabda-tama pidato pernikahan bahasa jawa. berikut '' tuladha'' sabda-tama pidato pengantin. Tuladha pidato seserahan - wong jowo, Pidato seserahan 1. atur pasrah pinanganten kakung assalamu alaikum wr. wb kasugengan saha sih nugrahaning gusti ingkang akarya loka mugi kajiwa lan. Wisata adbm | api bukit menoreh, Makam ki ageng selo makam ki ageng selo teletak di desa selo, kecamatan tawangharjo 10 km sebelah timur kota purwodadi, kab grobogan sebagai obyek wisata spiritual.

Kumpulan makalah: atur pambagyaharjo temanten, Tuladha atur pasrah lamaran assalamu’alaikum wr. wb panjenenganipun pepundhen, sesepuh, pinisepuh ingkang hanggung mastuti dhumateng pepoyaning. http://pendidikan-agung33.blogspot.com/p/atur-pambagyaharjo-temanten.html Pidato penyerahan pengantin memakai bahasa jawa, Contoh naskah pidato penyerahan pengantin memakai bahasa jawa. http://www.wongcungkup.com/2013/05/contoh-naskah-pidato-penyerahan.html Njoworatowekijane, Sing tak rasakne amung roso kangen marang sliramu mas karno nanging amung biso nggonku nyimpen roso mergo kowe sing tak tresno wes baca selengkapnya ». http://njowotenan.blogspot.com/

Relate Article

Andri Wicaksono: Tuladha Pranatacara

Para rawuh saha para lenggah, kawistara sri atmaja temanten putri sampun lenggah hanggana raras wonten sasana adi inggih ing sasana rinengga ingkang ateges ...

NJOWORATOWEKIJANE

Sing tak rasakne amung roso kangen Marang sliramu mas karno Nanging aku amung biso nggonku nyimpen roso Mergo kowe sing tak tresno wes di... Baca selengkapnya »

Pandowo Limo - NJOWORATOWEKIJANE

Prabu Pandu Dewonoto kasebut dadi ratune Negoro Ngastino kagungan garwo kaleh, garwo sing kepisan putri songko Negoro Manduro sesulih Dewi Kunthi engkang ...

Tuladha Pidato Seserahan - wong jowo

Pidato Seserahan 1. Atur Pasrah pinanganten Kakung Assalamu alaikum wr. Wb Kasugengan saha sih nugrahaning Gusti ingkang akarya Loka mugi kajiwa lan ...

WISATA ADBM | api di bukit menoreh

Makam Ki Ageng Selo Makam Ki Ageng Selo teletak di desa Selo, kecamatan Tawangharjo 10 km sebelah timur kota Purwodadi, Kab Grobogan sebagai obyek wisata spiritual ...