CLOSE
CLOSE

Kumpulan Bewara Pengumuman

You are browsing the search results for Kumpulan Bewara Pengumuman

Artikel acil, Abad abad abad 20. abad ka 20. abad. sababaraha abad, mangabad-abad berabad-abad. mangabad-abad. seabad. saabad. = seratus .. http://artikel-appah.blogspot.com/

Relate Article
  • Artikel acil
    Abad abad abad ke 20. abad ka 20. beberapa abad. sababaraha abad, mangabad-abad berabad-abad. mangabad-abad. seabad. saabad. = seratus tahun..

12/09/01 | arsip kula

12/09/01, neundeun beja keur bejakeuneun ... “Baheulana mah Cu, warna bulu gagak téh henteu lestreng, tapi bodas ngeplak kawas bulu soang kawas bulu jalak bali”.

ARTIKEL ACIL

abad abad.. abad ke 20. abad ka 20. beberapa abad. sababaraha abad, mangabad-abad.. berabad-abad. mangabad-abad. seabad. saabad. = seratus tahun.