CLOSE
CLOSE

Paguneman Ngawangkong Basa Sunda Pondok

You are browsing the search results for Paguneman Ngawangkong Basa Sunda Pondok

Putri subang larang « rohang kalam jeung daluang, Pébruari 19, 2009 pukul 5:25 pm. carios sufi mah arang langka diserat dina basa sunda. rupina aya ayana mah mung ku sim kuring teu acan kapaluruh.upami. September | 2010 | wong kapetakan' blog, A. pengertian morfologi. morfologi ngrupiaken setunggale ilmu basa kang seliyane nylidiki seluk-beluk setunggale wangun tembung minangka bidang kajian utamae. Artikel acil, Abad abad abad ke 20. abad ka 20. beberapa abad. sababaraha abad, mangabad-abad berabad-abad. mangabad-abad. seabad. saabad. = seratus tahun..

Urang sunda kamarana?: guguritan/pupuh, Kecap gurit asal tina basa sangsekerta grath anu hartina nyusun karangan, dina basa sunda aya istilah ngagurit atawa ngadangding, ari hartina sarua bae. http://sundanologi.blogspot.com/2010/11/guguritanpupuh.html Urang sunda kamarana?: lalangse aheng, Urang sunda mangrupakeun salah sahiji éé éé nu ngeusi utamana bagian kulon pulo jawa, populasi kadua panglobana indonésia. luyu jeung sajarahna, urang. http://sundanologi.blogspot.com/p/lalangse-aheng.html Sunda jaya buana | lamun lain urang sunda rek , Sakumaha seratan anu diserat bapa ajip rosidi. tujuan gerakan kasundaan kuduna lain kalungguhan, tapi usaha sangkan urang sunda, pangpangna rahayat pépéé. http://sundakiwari.wordpress.com/

Relate Article
  • Urang sunda kamarana?: guguritan/pupuh
    Kecap gurit asal tina basa sangsekerta grath anu hartina nyusun karangan, dina basa sunda aya istilah ngagurit atawa ngadangding, ari hartina sarua bae.
  • Urang sunda kamarana?: lalangse aheng
    Urang sunda mangrupakeun salah sahiji séké sélér nu ngeusi utamana bagian kulon pulo jawa, populasi kadua panglobana di indonésia. luyu jeung sajarahna, urang.
  • Sunda jaya di buana | lamun lain ku urang sunda rek ku
    Sakumaha seratan anu diserat ku bapa ajip rosidi. tujuan gerakan kasundaan kuduna lain kalungguhan, tapi usaha sangkan urang sunda, pangpangna rahayat pépéték.
  • Bab i - adejuve
    Dan pembacaan prosa (dongeng, cerpen, novel, carita pondok, sunda. di daerah-daerah yang memiliki basa basa dalam . percakapan (paguneman.
  • Putri subang larang « rohang kalam jeung daluang
    Pébruari 19, 2009 pukul 5:25 pm. carios sufi mah arang langka diserat dina basa sunda. rupina aya ayana mah mung ku sim kuring teu acan kapaluruh.upami.
  • September | 2010 | wong kapetakan's blog
    A. pengertian morfologi. morfologi ngrupiaken setunggale ilmu basa kang seliyane nylidiki seluk-beluk setunggale wangun tembung minangka bidang kajian utamae.
  • Artikel acil
    Abad abad abad ke 20. abad ka 20. beberapa abad. sababaraha abad, mangabad-abad berabad-abad. mangabad-abad. seabad. saabad. = seratus tahun..