CLOSE
CLOSE

Sambutan Pasrah Temanten Kakung

You are browsing the search results for Sambutan Pasrah Temanten Kakung

Budaya jawa: kamusjawa sansekerta, Terjemahan bahasa jawa ke indonesia katrangan (keterangan) (ta) tembunga aran = kata benda (tg) tembung ganti = kata ganti (tk) tembung kriya = kata kerja. Budaya jawa, 21<br />budaya asli jawa <br />label: budaya <br />ceritanya semua penulis punya persepsi dan gaya serta seni yang berbeda-beda dalam penceritaannya..

Pidhato Pasrah Penganten Kakung
640 x 427 · 56 kB · jpeg, Pidhato Pasrah Penganten Kakung

Pisang Goreng Kipas
240 x 159 · 6 kB · jpeg, Pisang Goreng Kipas

Modul basa jawa kelas xii semester 1 | ngleluribasajawa, Mirengaken cariyos wayang mata pelajaran : bahasa jawa. kelas / semester : xii / 1. http://ngleluribasajawa.wordpress.com/2011/05/25/modul-basa-jawa-kelas-xii-semester-1-3/ Tuladha pidato seserahan - wong jowo, Pidato seserahan 1. atur pasrah pinanganten kakung assalamu alaikum wr. wb kasugengan saha sih nugrahaning gusti ingkang akarya loka mugi kajiwa lan. http://corojowo.blogspot.com/2011/03/tuladha-pidato-seserahan.html Kamus jawa sederhana | ensiklopedihindunesia, Aba : préntah, pakon, dhawuh; ngabani : éntah kanthi swara. abab : hawa saka cangkem; mung abab thok : mung swara thok, ora cucul dhuwit. abad : jaman sing. https://ensiklopedihindunesia.wordpress.com/2012/04/10/kamus-jawa-sederhana/

Relate Article

Nur Amin Bin Abdurrahman: PIDATO JAWA

37 Karya Tulis Nur Amin Bin Abdurrahman: (1) Kitab Tawassulan Washolatan, (2) Kitab Fawaidurratib Alhaddad, (3) Kitab Wasilatul Fudlola', (4) Kitab Nurul ...

Tuladha Pidato Seserahan - wong jowo

Pidato Seserahan 1. Atur Pasrah pinanganten Kakung Assalamu alaikum wr. Wb Kasugengan saha sih nugrahaning Gusti ingkang akarya Loka mugi kajiwa lan ...

Budaya Jawa: KamusJawa dan Sansekerta

Terjemahan bahasa jawa ke indonesia Katrangan (Keterangan) (ta) tembunga aran = kata benda (tg) tembung ganti = kata ganti (tk) tembung kriya = kata kerja

Budaya Jawa

21Budaya Asli Jawa Label: Budaya ceritanya semua penulis punya persepsi dan gaya serta seni yang berbeda-beda dalam penceritaannya.