CLOSE
CLOSE

Tuladha Pasrah Lan Panampi Temanten

You are browsing the search results for Tuladha Pasrah Lan Panampi Temanten

Ipung, Kendal merupakan kota di pesisir utara pulau jawa. di wilayah ini, sebagian masyarakatnya menggunakan bahasa jawa dalam berkomunikasi. namun karena perkembangan zaman. Tresna jawa: januari 2009, Mangga samya nyengkuyung mrih mekaripun basa lan budaya jawi ingkang adiluhung. S | hambuka wiwaraning jiwa jawi, Sabdabathara nyuwun pangestunipun para sutresna sadaya supados tetep jejeg jangkahipun mecaki lurung ingkang sangsaya rumpi sinartan jejibahan.

Semut Hitam Pemenang
512 x 300 · 12 kB · jpeg, Semut Hitam Pemenang

Welcome to Yosite
320 x 320 · 45 kB · jpeg, Welcome to Yosite

Tuladha pidato seserahan - wong jowo, Pidato seserahan 1. atur pasrah pinanganten kakung assalamu alaikum wr. wb kasugengan saha sih nugrahaning gusti ingkang akarya loka mugi kajiwa lan. http://corojowo.blogspot.com/2011/03/tuladha-pidato-seserahan.html Modul basa jawa kelas xii semester 1 | ngleluribasajawa, Mirengaken cariyos wayang mata pelajaran : bahasa jawa. kelas / semester : xii / 1. http://ngleluribasajawa.wordpress.com/2011/05/25/modul-basa-jawa-kelas-xii-semester-1-3/ Tresna jawa: pidhato, Mangga samya nyengkuyung mrih mekaripun basa lan budaya jawi ingkang adiluhung. http://kangsura.blogspot.com/2009/01/pidhato.html

Relate Article