CLOSE
CLOSE

Tuladha Pasrah Lan Panampi Temanten

You are browsing the search results for Tuladha Pasrah Lan Panampi Temanten

Njoworatowekijane, Sing tak rasakne amung roso kangen marang sliramu mas karno nanging aku amung biso nggonku nyimpen roso mergo kowe sing tak tresno wes di baca selengkapnya ». Pandowo limo - njoworatowekijane, Prabu pandu dewonoto kasebut dadi ratune negoro ngastino kagungan garwo kaleh, garwo sing kepisan putri songko negoro manduro sesulih dewi kunthi engkang. S | hambuka wiwaraning jiwa jawi, Sabdabathara nyuwun pangestunipun para sutresna sadaya supados tetep jejeg jangkahipun mecaki lurung ingkang sangsaya rumpi sinartan jejibahan.

Melepas Masa Lajang 04051996
240 x 161 · 25 kB · jpeg, Melepas Masa Lajang 04051996

Tuladha pidato seserahan - wong jowo, Pidato seserahan 1. atur pasrah pinanganten kakung assalamu alaikum wr. wb kasugengan saha sih nugrahaning gusti ingkang akarya loka mugi kajiwa lan. http://corojowo.blogspot.com/2011/03/tuladha-pidato-seserahan.html Tresna jawa : pidhato, Mangga samya nyengkuyung mrih mekaripun basa lan budaya jawi ingkang adiluhung. http://kangsura.blogspot.com/2009/01/pidhato.html Ipung, Kendal kota pesisir utara pulau jawa. wilayah , sebagian masyarakatnya menggunakan bahasa jawa berkomunikasi. perkembangan zaman. http://dwisyaefulmujab.blogspot.com/

Relate Article
  • Tuladha pidato seserahan - wong jowo
    Pidato seserahan 1. atur pasrah pinanganten kakung assalamu alaikum wr. wb kasugengan saha sih nugrahaning gusti ingkang akarya loka mugi kajiwa lan.
  • Tresna jawa : pidhato
    Mangga samya nyengkuyung mrih mekaripun basa lan budaya jawi ingkang adiluhung.
  • Ipung
    Kendal merupakan kota di pesisir utara pulau jawa. di wilayah ini, sebagian masyarakatnya menggunakan bahasa jawa dalam berkomunikasi. namun karena perkembangan zaman.
  • Ngurip-urip basa jawa
    Sarana kanggo anjangsana ing antarane para pangudi basa, para guru, lan para siswa.
  • Njoworatowekijane
    Sing tak rasakne amung roso kangen marang sliramu mas karno nanging aku amung biso nggonku nyimpen roso mergo kowe sing tak tresno wes di baca selengkapnya ».
  • Pandowo limo - njoworatowekijane
    Prabu pandu dewonoto kasebut dadi ratune negoro ngastino kagungan garwo kaleh, garwo sing kepisan putri songko negoro manduro sesulih dewi kunthi engkang.
  • S a b d a b a t h a r a | hambuka wiwaraning jiwa jawi
    Sabdabathara nyuwun pangestunipun para sutresna sadaya supados tetep jejeg jangkahipun mecaki lurung ingkang sangsaya rumpi sinartan jejibahan.

Andri Wicaksono: Tuladha Pranatacara

Para rawuh saha para lenggah, kawistara sri atmaja temanten putri sampun lenggah hanggana raras wonten sasana adi inggih ing sasana rinengga ingkang ateges ...

Tuladha Pidato Seserahan - wong jowo

Pidato Seserahan 1. Atur Pasrah pinanganten Kakung Assalamu alaikum wr. Wb Kasugengan saha sih nugrahaning Gusti ingkang akarya Loka mugi kajiwa lan ...

Ipung

Kendal merupakan kota di pesisir utara pulau Jawa. di wilayah ini, sebagian masyarakatnya menggunakan bahasa Jawa dalam berkomunikasi. Namun karena perkembangan zaman ...

NJOWORATOWEKIJANE

Sing tak rasakne amung roso kangen Marang sliramu mas karno Nanging aku amung biso nggonku nyimpen roso Mergo kowe sing tak tresno wes di... Baca selengkapnya »

Pandowo Limo - NJOWORATOWEKIJANE

Prabu Pandu Dewonoto kasebut dadi ratune Negoro Ngastino kagungan garwo kaleh, garwo sing kepisan putri songko Negoro Manduro sesulih Dewi Kunthi engkang ...